Atlanten VGS > Digitale ressurser

Digitale ressurser

Innlogging til digitale ressurser for elever finner du på forsiden til skolens hjemmeside, i Elevportalen

Itslearning Vi bruker itslearning som læringsplattform. Elevene vil få tilgang til "rom" i alle fag. Her vil lærerne legge ut fagstoff, arbeidsplaner, lekser og beskjeder. Elevene kan også levere arbeid her.

Fravær og vurdering - Skolearena Fravær, vurderinger og karakterer blir ført i Skolearena. Vi oppfordrer foresatte til elever under 18 år om å opprette egen innlogging til Skolearena.

Skolearena - innlogging for foresatte For å få egen innlogging for foresatte til Skolearena må du gå inn på http://www.skolearena.no, velg Foresatte og Ny Foresattbruker. Fyll inn opplysningene i skjemaet og Send forespørsel. En epost vil nå bli sendt til skolen. Når kontaktlæreren har akseptert forespørselen vil de foresatte få en epost med påloggingsinformasjon. For mer informasjon se veiledning under Dokument på denne siden.

Timeplan: Alle elever kan logge inn med FEIDE og se sin timeplan. Alle endringer i fag og rom oppdateres i timeplanen. Lærertimeplan, klassetimeplan og romtimeplan ligger tilgjengelig uten pålogging. Timeplan finner du her

Ordnett Plus Møre og Romsdal fylkeskommune har kjøpt inn lisenser til Ordnett Pluss til alle elever. Ordnett Pluss gir tilgang til ordbøker direkte fra PCen, enten du er koblet til Internett eller jobber offline.Ordnett Pluss har ett eget minimodus som lar deg enkelt slå opp ord mens du arbeider i andre program.

Office 365 Møre og Romsdal fylkeskommune har kjøpt inn lisenser til Office 365 som gir tilgang til officepakken (Word, Excel og Power Point) til alle elever. Programmene kan lastes ned fra: https://login.microsoftonline.com/ og kan lagring i sky slik at du kan arbeide med dokument fra flere enheter. Ditt brukernavn er feidenavnet ditt med @o365.mrvgs.no bak. Passordet er det samme som ditt FEIDE-passord. For trøbbel med nedlasting/pålogging besøk IT -avdelingen for hjelp.