Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Kantine

Kantine

Åpningstid 8:30-14:15 (salatbaren åpner kl 9:30 og stenger klokken 13:30)

Grovt økologisk brød, godt pålegg, salatbar og hjemmelaget varmmat flere ganger i uka. 

Brød med pålegg

                       

Maten vi spiser er byggeklosser og drivstoff for kroppen. For barn og ungdom som vokser og utvikler seg er det spesielt viktig å få i seg de næringsstoffene og den energien kroppen trenger for å fungere bra. Spiser du jevnlig er det enklere å yte mer og holde konsentrasjonen og aktiviteten oppe.

Spisevaner etableres ofte tidlig i livet og har en tendens til å vedvare. Sunne spisevaner blant barn og unge har derfor stor betydning for helsen både på kort og lang sikt.

Utvalget i kantina skal gjøre det enkelt for elevene å velge sunn og god mat som gir god kilde til brennstoff og er i tråd med helsedirektoratets retningslinjer for skolemåltid

Eksempel på en ukesmeny:

Mandag: Havregrynsgrøt kokt på melk med blåbær, sukker og kanel kr 35,-
Tirsdag: Kyllingwrap kr 45,-
Onsdag: Indisk karrisuppe med kylling og brød kr 45,-
Torsdag: Hjemmelaget fiskegratien med råkost, poteter og smeltet smør kr 50,-
Fredag: Skolebaguett med ost og skinke kr 45,-  kakao med krem kr 25,-

ukens salatbar: skinke, egg, quinosalat og vaniljekesam kr 14,90 per hekto
ukens smoothie: Bringebær- mango- banan-smoothie

Hver dag har vi også påsmurt brød til kroner 22,- / 25,- og hel frukt kr 7,-

Salatbar
frukt

 

Kontaktpersonar

Marianne Bøe
Arbeidsleder
+47 71 28 38 44 / Mob. 93877303
Send e-post