Atlanten VGS > Elev ved Atlanten > Koronaviruset

Koronaviruset

Alle skoler er fortsatt stengt og skriftlig eksamen er avlyst

Regjeringen har besluttet at alle landets skoler fortsatt skal være stengt til og med 13. april. Perioden kan bli forlenget.

Oppdatert informasjon om standpunktkarakterer

Utdanningsdirektoratet kom torsdag 19.03.20 med oppdatert informasjon om standpunktvurdering og standpunktkarakterer.

Fraværsføring i koronasituasjonen

Disse fylkeskommunale føringene gjelder inntil det eventuelt kommer statlige føringer for fraværsføring i koronasituasjonen.

Informasjon fra Utdanningsdirektoratet

Utdanningsdirektoratet har laget en informasjonsside i forbindelse med stengte skoler og barnehager. Siden oppdateres daglig.

Informasjon til elever og foresatte

Se vedlagte skriv for informasjon til elever og foresatte vedrørende situasjonen rundt korona og hjemmeundervisning i uke 12 og 13.

Oppfordring fra helsemyndighetene

Fredag kom Helsedirektoratet med flere, mer konkrete råd og vi oppfordrer alle våre elever til å følge helsemyndighetenes oppfordringer og unngå å samles i store grupper

Alle vidaregåande skolar i Møre og Romsdal er stengt

For å forebygge ytterlegare smittespreiing, har fylkeskommunedirektøren bestemt å stenge dei vidaregåande skolane i fylket.

Koronaviruset - stopp av reiser og innstramming av møte og arrangement

Møre og Romsdal fylkeskommune har sett krisestab og følger situasjonen tett. Fylkeskommune tek situasjonen knytt til koronaviruset på alvor, og har frå i dag 11. mars sett i verk ytterlegare tiltak for å hindre smitte og spreiing av viruset. Det vil kunne bli sett inn nye tiltak på kort varsel.