Atlanten VGS > Nyheter

lærere gikk i luciatog

Atlanten Dagsverk

Ta godt imot bøssebærere fra Atlanten videregående skole som kommer på døra i perioden torsdag 26. september-mandag 30.september.

1ID på høsttur i Innerdalen

Det ble mye vær på første overnattingstur for idrettsfag-elevene i 1.-klasse.

Ta ordet!

Torsdag 19. september var auditoriet på Atlanten vgs scene for den lokale Ta ordet!-konkurransen.

Elevrådsstyre 2019-2020

Denne uken har elevrådet valgt leder og nestleder for elevrådsstyret 2019-2020

Informasjon til elever og foresatte på vg1

Brev med informasjon om skolestart er i dag sendt ut på epost til alle elever på vg1.

Omlegging av gangvei

På grunn av byggingen av den nye Atlanten stadion er gangvei fra Wilhelm dalls vei midlertidig omlagt.

Nytt fra 1. august 2019 - Fraværsgrense og trafikkopplæring

Det er vedtatt at deler av kjøreopplæringen til førerkort klasse B skal unntas fra fraværsgrensen.

Åpningstider sommeren 2019

Skolen er bemannet til og med uke 27 (fredag 5. juli) med ordinær åpningstid (08:00-15:30)

Avgangselever 2019

Våre avgangselever var onsdag kveld samlet for høytidelig avslutning av tre års skolegang ved Atlanten videregående skole.

Resultat fra skriftlig eksamen våren 2019

Fellessensur for eksamen i videregående våren 2019 er tirsdag 18. og onsdag 19. juni. Da møtes sensorene for å fastsette endelige eksamenskarakter.