Atlanten VGS > Nyheter

lærere gikk i luciatog

Oppfordring fra helsemyndighetene

Fredag kom Helsedirektoratet med flere, mer konkrete råd og vi oppfordrer alle våre elever til å følge helsemyndighetenes oppfordringer og unngå å samles i store grupper

Viktig informasjon om Helsestasjon for ungdom Kristiansund

Åpningstider og timebestilling for Helsestasjon for ungdom Kristiansund

Alle vidaregåande skolar i Møre og Romsdal er stengt

For å forebygge ytterlegare smittespreiing, har fylkeskommunedirektøren bestemt å stenge dei vidaregåande skolane i fylket.

Koronaviruset - stopp av reiser og innstramming av møte og arrangement

Møre og Romsdal fylkeskommune har sett krisestab og følger situasjonen tett. Fylkeskommune tek situasjonen knytt til koronaviruset på alvor, og har frå i dag 11. mars sett i verk ytterlegare tiltak for å hindre smitte og spreiing av viruset. Det vil kunne bli sett inn nye tiltak på kort varsel.

Invitasjon til foreldremøte

Foresatte til elever som går på Vg1 studiespesialisering ved Atlanten videregående skole inviteres til foreldremøte.

Hustad fengsel

Onsdag 26.februar var den ene rettslære 1-gruppa på besøk til Hustad fengsel.

På skøyter i Arena Nordvest

Her kommer flere glimt fra hverdagen på idrettslinja

Informasjon om ungdataundersøkelsen 2020

I vedlegget finner du informasjon om ungdataundersøkelsen som gjennomføres blant elever i videregående skole i Kristiansund kommune.

Glimt av hverdagen på idrettslinja

Her får dere et inntrykk av hva som skjer en helt vanlig fredag formiddag i Nordvesthallen

Studieorientering

Fredag 14. februar arrangeres det studieorientering for avgangselever ved Atlanten, Kristiansund og Tingvoll videregående skoler.