Atlanten VGS > Nyheter

lærere gikk i luciatog

Høsttur i Osmarka

22 elever fra 2.-klassen på Idrettslinja var på tre-dagers høsttur i Osmarka.

Retningslinjer for henting og levering med bil

Vi minner om retningslinjene som gjelder for henting og levering av elever som kjøres til skolen med bil.

Gratis skolefrokost for elever

Tirsdager, onsdager og torsdager mellom klokken 08:15 og 08:45 er pauseromet for ansatte ved siden av kantina reservert for elever som ønsker å benytte seg av tilbudet om gratis skolefrokost.

Tilgang til fravær og vurderinger for foresatte

Foresatte kan registrere seg i SkoleArena og få oversikt over elevens fravær og vurderinger.

Biologiekskursjon til Vangshaugen

Vi har nok en gang gjennomført den tradisjonelle biologiekskursjonen til Vangshaugen.

Til Azorene med selvbygd satellitt

Tirsdag 26. juni reiste 5 elever og en lærer/veileder fra Atlanten vgs til øygruppen Azorene.

Endring for elever som ankommer med buss

Grunnet arbeid med Atlanten stadion må elever og besøkende som vanligvis ville benyttet undergangen og gangvei gjennom berørt område nå benytte gangvei ned mot nordvesthallen så lenge arbeidet pågår.

Informasjon om Lånekassen

På Lånekassens nettsider finner du nyttig informasjon om stipend og lån.

Digitale elevbevis

Beviset vil være det primære beviset utlevert av fylkeskommunen og kan eksempelvis brukes som identitetskort ved eksamen, godkjent legitimasjon for kollektiv transport eller hos andre aktører som tilbyr studentrabatt. Beviset skal være klart i løpet av første skoleuke. Løsningen skal være klar til bruk innen utgangen av uke 34 (første skoleuke).

Oppmøte 1. skoledag

1. skoledag er mandag 20. august.