Atlanten VGS > Nyheter

lærere gikk i luciatog

Er du vår nye lærling i IKT-servicefag?

Skolen ønsker å tilsette en lærling innen IKT-servicefag med oppstart 1. august 2019. Som lærling inngår du i skolens
IT-avdeling som består av én fast ansatt og to lærlinger. IT-avdelingen er en viktig brikke for at skolehverdagen skal
fungere godt for både elever og ansatte.

Rapport fra høsttur på Ertvågsøya

16.-18. oktober gjennomførte 3ID ekskursjon friluftsliv fra Imarbu, over Ertvågsøya til Aure sentrum.

Gav bort premie til SOS barnebyer

3MU ble på juleavslutningen belønnet med gavekort på pizza til hele klassen for sin innsats under Atlanten dagsverk i oktober.

Eksamensresultat høsteksamen

Eksamensresultatene fra høsteksamen blir publisert på «din side» på privatistweb i dag fredag 4.1.19.

Volleyballturnering idrettsfag

Tradisjon er til for å gjentas. Også denne julen hadde idrettsfag på Atlanten VGS sin årlige volleyballturnering. Alle idrettsklassene blir invitert, også de som snart er like gamle som lærerne.

Besøk hos årets utvekslingselever i York

Den første uka i desember besøkte engelsklærerne Trude Hoel, Eskild Bunes og Annfrid Strømsholm (også kontaktperson for York) årets utvekslingselever. For 7. året på rad sender Atlanten vgs. elever til York, og i år er det 7 elever som tar VG2 på York College.

Faktura for fylkeskommunal elev-PC

Foresatte til elever på Vg2 og Vg3 som har fylkeskommunal Elev-PC vil snart motta faktura for årlig nedbetaling av PC.

Ledige stillinger på Atlanten videregående skole

Atlanten videregående skole har nå flere ledige vikarstillinger

Julekonsert med Musikk, Dans og Drama

Mandag 26. november er det tid for Musikk,Dans og Drama sin årlige julekonsert i Nordlandet kirke.

Informasjon til elevar og føresette om undervisningsevalueringa 2018-19

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skoleår. Målet med evalueringa er at ho skal vere eit verktøy for kvalitetsutvikling i den vidaregåande opplæringa i fylket. Resultata vil brukast i utviklingsarbeid mellom lærar og undervisningsgrupper, og mellom lærar og avdelingsleiar. Rambøll Management Consulting hjelper fylkeskommunen i design, gjennomføring og rapportering av evalueringa.