Atlanten VGS > Nyheter

lærere gikk i luciatog

Husk å søke om stipend

Søk innen 15. november hvis du vil ha støtte fra Lånekassen for høstsemesteret 2018.

GIS-dagen markert på Atlanten vgs

Plan- og temadatautvalet i Møre og Romsdal (som består av representantar frå Geoforum, Fylkesmannen, fylkeskommunen, Statens Vegvesen, Molde kommune og Kartverket) markerte i år igjen GIS-dagen med å arrangere ein fagdag i samarbeid med Atlanten vidaregåande skule i Kristiansund. 23 elevar frå Geofag 2 deltok saman med lærarane frå skolen.

Elevundersøkelsen 2018

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes for å gjøre skolen bedre.

Livsmestring på timeplanen

Onsdag 31. oktober arrangerer Atlanten videregående skole Livsmestringsdag for alle elever på Vg3

Informasjon om nasjonal helseøvelse i Kristiansund

Nasjonal helseøvelse 2018 skal foregå 29. oktober, samtidig med den store NATO-øvelsen i Norge i høst. I Møre og Romsdal er øvelsen lagt til Kristiansund og det vil bli gjennomført en fullskalaøvelse hvor Helse Møre og Romsdal, Kristiansund kommune og Heimevernet er hovedaktører.

Ekskursjon til Rangøya på Averøy

17. - 18. september var 1ID på friluftstur. Dette er en del av faget aktivitetslære på idrettsfag, og denne gangen var kystfriluftsliv i fokus.

Den Europeiske språkdagen 26. september

Den Europeiske språkdagen er initiert av Europarådet og har vært markert siden 2001.

Høsttur i Osmarka

22 elever fra 2.-klassen på Idrettslinja var på tre-dagers høsttur i Osmarka.

Retningslinjer for henting og levering med bil

Vi minner om retningslinjene som gjelder for henting og levering av elever som kjøres til skolen med bil.

Gratis skolefrokost for elever

Tirsdager, onsdager og torsdager mellom klokken 08:15 og 08:45 er pauseromet for ansatte ved siden av kantina reservert for elever som ønsker å benytte seg av tilbudet om gratis skolefrokost.