Atlanten VGS > Nyheter

lærere gikk i luciatog

Ekskursjon til Granada

Vg2 spansk hadde ein flott ekskursjon til Granada i veke 10.

London

Mandag 5.mars reiste 22 elever fra Entreprenørskap 2 og Økonomi og ledelse til London på ekskursjon. Ansvarlige lærere var Bjørnar Waage og Sven Erik Olsen.

UniTour UB på fylkesmessa

UniTour UB deltok på fylkesmesse tirsdag 6.mars 2018 arrangert av Ungt entreprenørskap Møre og Romsdal.

Hilsen fra Nice

Vi har fått reisebrev fra 16 elever og to lærere fra Atlanten videregående skole som denne uken er på språkekskursjon til Nice i Frankrike

Atlanten Videregående skole fikk besøk av Statsminister Erna Solberg

Elevene tok godt imot statsministeren, som ble møtt av applaus fra et fullsatt auditorium. Med seg hadde hun Vetle Wang Soleim, som for 6 år siden var elevrådsleder på Atlanten videregående skole.

Elevkveld

60 sultne og blide elever møtte i går opp i Aulaen til middag, dessert og hyggelig samvær med sine medelever.

Skolefrokost

På Atlanten har vi et populært tilbud om gratis frokost til elevene.

3ID på vinterekspedisjon

3.-klassen på idrettslinja har vært på tredagers skitur på Fursetfjellet

Krafttak mot kreft - Årets viktigste russeknute

Tirsdag 13. mars har 200 elever fra Atlanten videreågende skole satt av ettermiddagen og kvelden til å gå som bøssebærere i kreftforeningens aksjon "krafttak Mot Kreft"

Studieorientering for elever på Vg3

Fredag 2. februar er det studieorientering for avgangselever på Atlanten vgs, Kristiansund vgs og Tingvoll vgs.