Atlanten VGS > Nyheter

lærere gikk i luciatog

Markering av Global Dignity Day i høst

Film fra global dignity day og kronprinsbesøk ved Atlanten videregående skole

Torsdag 22. november er temaet York

Heltberg vgs besøker skolen torsdag 22. november for å gi informasjon om York-programmet

Påmelding til kveldskurs for voksne

Oppstart av kveldskurs for voksne i NORSK planlagt i januar 2013(med forbehold om nok påmeldte med voksenrett). Kurset avsluttes med privatisteksamen høsten 2013.

Engelsklærere tilbake i York

Seks av skolen engelsklærere var i uka etter høstferien på kurs ved Norwegian Study Centre ved Universitetet i York.

Engasjerende Workshop på Skaugum

Onsdag 17.10 deltok Atlanten vgs som en av seks skoler på workshop med middag på Skaugum. Tema var videreføring av prosjekt tilknyttet Global Dignity Day.

1. klasse idrett på overnattingstur på Tustna

Fra torsdag 27. september til fredag 28. september var 1ID på fjelltur med overnatting på Tustna

Comenius: Internasjonalt møte i Kristiansund, 20-24.september 2012

Atlanten vgs var vertskap, da Comenius-prosjektet ‘To see is to know- all our destinations’ hadde sitt fjerde internasjonale møte 20-24.september 2012. Elever og lærere ved skolen  hadde i lang tid jobbet med forberedelser til møtet, for å gi gjester fra Polen, Tyskland, Spania, Romania og Tyrkia et minnerikt opphold i Kristiansund.

Politikk- og rettslæreklassene i Oslo

Politikk- og rettslæreklassene var på ekskursjon til Oslo 12. og 13. april.

Comenius i Agüimes

I begynnelsen av mars var Astrid Eide Hoem fra 1ST3, Hoda Imad fra 1ST4 og tre lærere i Agüimes på Gran Canaria i forbindelse med et Comeniusprosjekt.

Båtbygging og båtdesign i TOF1

Elevene i Teknologi og forskningslære 1 har laget modellbåter og deltatt i konkurranse ved Marintek, NTNU i Trondheim