Atlanten VGS > Nyheter

lærere gikk i luciatog

Highlights konsert for 10.klassinger

I dag klokken 13:00 braket det løs med konsert for 10.klassinger fra Nordlandet, Atlanten, Frei og Averøy ungdomskole.

_DSC0014
_DSC0175
~8708451

Highlights - video om konserten i Braathallen 1. februar

Video laget av Media og kommunikasjon ved Kristansund videregående skole

Se videoen på youtube: trykk her

Ledig læreplass - kontor- og administrasjonsfaget

Fra høsten 2013 har vi ledig læreplass i kontor- og administrasjonsfaget.

Søknad med kompetansebevis for VG1 og karakteruskrift fra Termin 1 VG2 med fraværsregistrering sendes linn.christin.mekvik@mrfylke.no

Tiltredelse ca 20.august 2013

Ny rektor

Trond Hjelle har takket ja til stillingen som rektor ved Atlanten videregående skole og vil tiltre allerede denne uken.

Hjelle har vært ansatt ved forskjellige videregående skoler i fylket siden 2000, de siste årene ved Atlanten videregående skole. Siden 2008 har han vært ansatt som avdelingsleder.

TopLock UB har produkter for salg

Gleden var stor innad i TopLock UB når den første forsendelsen med varer ankom skolen.

Stiftelsesmøte for FindIt UB

Like før jul hadde FindIt UB stiftelsesmøte. Etter å ha gjennomført de nødvendige formaliteter ble bedriften registrert i Brønnøysundregistrene med eget organisasjonsnummer.

FindIt UB har ideen om å koble teknologiene sporingschip med GPS og en applikasjon for smarttelefon. På den måten kan bedriftseiere følge bevegelsene til bedriftens viktige eiendeler via egen telefon.

I år har Atlanten 12 ungdomsbedrifter, nest flest av alle videregående skoler i Møre og Romsdal.

Ledig engasjement - norsk

Undervisningsstilling i norsk for voksne på kveldstid. Omfang 393 timer fordelt fra februar til desember 2013. Vikariat i norsk eller andre fag på dagtid kan  også være aktuelt.

Se hele stillingsutlysningen her

Reportasje om musikk, dans og drama

Filmen er laget av 3.året på medier og kommunikasjon ved Kristiansund videregående skole

Følg linken for å bli videresendt til videoen på youtube

Kreative gründere til fylkesmesterskap

Fra skolen deltar 3 elevbedrifter i årets fylkesmesterskap.

Find it UB, Socks on UB og Handle it UB skal representere skolen i det kommende fylkesmesterskapet som arrangeres i Molde.

Trykk på bildet for å komme til reportasje med film fra tk.no

Se reportasje med film på tk.no

Musikk, dans og drama arrangerer konsert

Fredag 1. februar kl 17:30 i Braathallen. Biletter selges i døra. Kr 150,- for voksen og 50,- for barn og honnør.

Hjertelig velkommen!