Atlanten VGS > Nyheter

lærere gikk i luciatog

Gründercamp for 1.-klassen på Gründerlinja

Elevene på vg1 gründerlinje REALFAG hadde gründercamp i begynnelsen av juni.

Politikk-ekskursjon til Stortinget

18-19. april var politikk-klassen på ekskursjon til Oslo og Stortinget. I løpet av to dager fikk vi et viktig innblikk i norsk og internasjonal politikk, gjennom besøk på Stortinget, NUPI, First House og VG.

Ledig stilling som IKT-konsulent

Atlanten vgs søker IKT-konsulent i 100% stilling for et års vikariat. Oppstart snarest, til og med 31. juli 2014, med mulighet for forlengelse.

VG1 har ryddeøkt

Alle elever på VG1 brukte kontakttimen på torsdag til å rydde i området rundt skolen

Aktivitetsdag for barnehager

Onsdag 8. mai arrangerte 2.-klassen på idrettslinja aktivitetsdag for barnehagebarn.

Glowe UB fikk 3.plass i NM Ungdomsbedrift

Ungdomsbedriften Glowe UB fra Gründerlinja på Atlanten videregående skole kom hjem med 3.plass i Ferdprisen for størst verdiskapingspotensial – en pris som henger svært høyt! Prisutdeler Tom Erik Myrland fra Ferd delte ut prisen, og Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal melder at Glowe UB var svært gode ambassadører for fylket sitt.

Atlanten vgs i Suceava, Romania

Det nest siste treffet i Comenius-prosjektet 'Seeing is learing' fant sted i Suceava i det nordlige Romania 15.-18. april.

Ledige stillinger ved Atlanten videregående skole

Atlanten videregående skole søker til sammen 10 nye medarbeidere.

2 FR på studietur til Paris

Søndag 3. mars dro 13 elever i 2 FR til Paris med to lærere som ledsagere. Vi kom fram ganske sent på kvelden, men det var likevel tid til en felles middag på et pizzeria i nærheten av hotellområdet Nation.

Russerevy i kveld

I kveld kan du se russerevyen "Atlanten - Rom for rom" i Aulaen på Atlanten videregående skole.