Atlanten VGS > Nyheter

lærere gikk i luciatog

Privatistkarakterer

Karakterene er nå å finne i Privatistweb.

Informasjon om inntak

Har du søkt videregående skole til høsten vil du få SMS og e-post om at inntaket er klart fredag 3. juli. Svarfristen for å takke ja til skoleplass og-/eller ventelisteplass er fredag 10. juli.

Avslutning for avgangselever

Onsdag 17. juni ble det holdt høytidelig avgangsseremoni for våre 7 avgangsklasser i skolens aula.

Klatring på Bremsneshatten

Breddegruppa på ST hadde en strålende dag med klatring på Bremsneshatten.

Aktivitetsdag for VG2

Onsdag ble det arrangert aktivitetsdag for alle 2.-klasser.

Aktivitetsdag for VG3

Mandag ble det gjennomført aktivitetsdag for alle 3.-klassene.

Historiekonkurranse

Atlanten har i år som i fjor samarbeidet med Nordmøre Historielag om skriving av elevoppgaver i historie for tredjeklassingene.

Informasjon om tilleggslån korona

Studenter og elever som har hatt nedgang i inntekten på grunn av koronasituasjonen i hele eller deler av perioden mellom 1. mars og 15. juni 2020, kan ha rett til et tilleggslån. Tilleggslånet er bare et tilbud for studenter og elever som har hatt rett til å få lån eller stipend etter 1. mars 2020.

Russens overnatting på Atlanten

En russetradisjon som overlevde 2020 var russens overnatting på skoleplassen

Hilsen til avgangselever og russ fra SMISO

Siden de på grunn av koronautbruddet og skolestenging ikke kunne komme til skolen og treffe avgangselevene, vil Senter mot incest og seksuelle overgrep i Møre og Romsdal gjerne sende en hilsen.