Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Atlanten VGS > Nyheter

lærere gikk i luciatog

Nyheter

 

 

 


Silje om hverdagen som elev på danselinja

Silje er 17 år gammel og har vokst opp på Hjelset i Molde. Silje begynte å danse da hun var omtrent 5 år gammel. For 1,5 år siden begynte hun på danselinja på Atlanten videregående skole og bor nå på hybel i Kristiansund. Vi har stilt henne noen spørsmål om hverdagen som elev på danselinja og om hybellivet. 

Les meir

Idrettslinja - Thea valgte breddeidrett

På idrettslinja kan elevene velge mellom toppidrett og breddeidrett. Thea på 2. året idrettslinja valgte breddeidrett og har vært innom mange aktiviteter i barne- og ungdomstiden. De siste årene har hun fokusert på styrketrening, slalåm og turer i fjellet både på ski og til fots. Hun sier at breddeidrett er et fint tilbud til dem som er allsidige og liker det meste. 

Les meir

Hva er bra med idrettslinja?

Vi har snakket med Mari som er elev på 1. året på idrettslinja om hennes hverdag som idrettselev på Atlanten videregående skole. Mari driver med kampsporten taekwondo og har gjort seg bemerket både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Mari har toppidrett taekwondo som sitt valgfrie programfag takket være et godt samarbeid med klubb og trener. 

Les meir

Ny gangvei åpnet

Byggetrinn 1 på Atlanten Stadion ble ferdig 16. januar og den nye gangveien mellom Willhelm Dahls vei og Nordvesthallen er nå åpnet. 

Les meir

Disseksjon av hjerte

Disseksjon av hjerte fra storfe i programfaget Biologi 1 i dag. Her fikk elevene lære mye om hjertets anatomi og fysiologi.

Les meir

Infokveld - Åpen skole

Er du 10. klassing eller foresatt? Torsdag 6. februar kl 18:00 har vi infokveld ved Atlanten videregående skole

Les meir

Studiespesialisering med toppidrett fra høsten 2020

Fra og med høsten 2020 tilbyr Atlanten videregående skole, i tillegg til idrettslinja, studiespesialisering med toppidrett. Dette er et tilbud for elever som driver idrett aktivt og ønsker å kombinere studiespesialisering med toppidrett. 

Les meir

Aktivitetsdag

I dag hadde vi aktivitetsdag for alle elever.

Les meir

Seminar med Folk og forsvar

Politikk og menneskerettigheter-klassen hadde besøk av Folk og forsvar i dag.

Les meir

Retningslinjer for henting og levering med bil

Vi minner om retningslinjene som gjelder for elever som hentes og leveres med bil. 

Les meir