Atlanten VGS > Nyheter

lærere gikk i luciatog

Skolefrokost

På Atlanten har vi et populært tilbud om gratis frokost til elevene.

3ID på vinterekspedisjon

3.-klassen på idrettslinja har vært på tredagers skitur på Fursetfjellet

Krafttak mot kreft - Årets viktigste russeknute

Tirsdag 13. mars har 200 elever fra Atlanten videreågende skole satt av ettermiddagen og kvelden til å gå som bøssebærere i kreftforeningens aksjon "krafttak Mot Kreft"

Studieorientering for elever på Vg3

Fredag 2. februar er det studieorientering for avgangselever på Atlanten vgs, Kristiansund vgs og Tingvoll vgs.

Mathivation motiverte elever i matematikk

I dag hadde vi besøk av Mathivation, en svensk gruppe som arbeider for å motivere elever i matematikk.

Viridius på Smøla

Som forberedelse til nasjonal innovasjonscampfinale i Trondheim 30.-31. Januar besøkte elevene i Viridius i dag Smøla Vindenergisenter.

Retningslinjer for levering og henting av elever med bil

Vi minner om retningslinjene som gjelder for henting og bringing av elever som kjører til skolen med bil.

Juleferie

Vi ønsker alle elever, foresatte og samarbeidspartnere en God Jul og et riktig Godt nytt år.

Årlig julekonsert i Nordlandet kirke

19. desember klokken 19:00 er det klart for musikk, dans og drama sin årlige julekonsert i Nordlandet kirke.

Nytt telefonnummer

Fra og med 15 desember har vi fått nye telefonnumre på Atlanten videregående skole