Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Atlanten VGS > Nyheter > 8 bekreftede tilfeller av koronasmitte ved Atlanten videregående skole

8 bekreftede tilfeller av koronasmitte ved Atlanten videregående skole

En av våre elever ved Musikk, dans og drama fikk mandag 21. desember påvist koronasmitte.

På grunnlag av dette ble alle våre elever ved musikk, dans og drama satt i karantene til og med 27. desember. Elever og ansatte med tilknytning til Musikk, dans og drama testet seg mandag ettermiddag/kveld. 

Tirsdag 22. desember ble det bekreftet 7 nye tilfeller med tilknytning til skolen blant de som testet seg mandag. Kommunens smittesporingsteam og kommunelegen har i ettermiddag kontaktet flere elever og ansatte som er satt i karantene og bedt om å teste seg. Elever, ansatte og foresatte har mottatt informasjon om situasjonen på sms

Har du reist med buss
Reiste du med rute 802 torsdag 17.desember klokken 15:46 fra Atlanten til Dale, eller med rute 802 fredag 18. desember klokken 08:13 fra Dale til Atlanten ber vi deg være oppmerksom om du skulle få symptomer på luftveisinfeksjon og ha lav terskel for å teste deg.

Har du symptomer ber vi deg isolere deg og bestille time til testing
For elever som hører til i Kristiansund kommune: Korona-test bestiller du enkelt på c19.no eller ved å ringe koronatelefonen på 71573700. Elever bosatt i andre kommuner må ta kontakt med sin kommune.

Skolen kan også kontaktes:
Rektor Trond Hjelle telefon 419 28 271
Konsulent Linn Mekvik telefon 406 03 085