Atlanten VGS > Nyheter > #ErDuSikker?

#ErDuSikker?

Atlanten videregående skole er i år påmeldt trafikkaksjonen #Erdusikker? Den starter mandag 6. november og avsluttes fredag 24. november og er regi Trygg Trafikk.

Skolen oppfordrer alle elever til å engasjere seg i trafikksikkerhetsarbeid ved å delta i konkurransen.

Hovedpremien i konkurransen er en konsert for alle elever på Atlanten videregåend skole med artisten Cezinando (kjent fra SKAM) i desember. I tillegg til hovedpremien er alle elever som deltar med i trekning av ukespremier på 1500 kroner. Når konkurransen er over trekkes det en vinner per fylke som vinner et stipend på kroner 15.000 kroner som kan brukes til kjøreopplæring, reise eller kjøp av sykkel. For å delta i trekning om fylkesstipend må du ha gjennomført alle 7 oppdragene i konkurranseperioden.

Du kan starte allerede nå ved å gå til www.erdusikker.tryggtrafikk.no og logge inn med Feide. De to første oppdragene er tilgjengelig allerede nå. Nye oppdrag låses opp mandag 13. november og mandag 20. november.

Hensikten med aksjonen er:

• Alle elever er trafikanter hver dag.
  • Trafikkulykker er den største helserisikoen for ungdom.
  • Elevene får kunnskap om trafikk.
  • Årets tema er (u)oppmerksomhet, refleks og bilbelte.
  • #ErDuSikker? skaper engasjement og samhold på hele skolen.
  • Det er gratis for skolen å være med.