Atlanten VGS > Nyheter > God påske!

Trond Hjelle
+4771283864 / Mob. 41928271
Lene Hoel
Assisterende rektor, avdelingsleder realfag, språk og idrettsfag
+4771283838 / Mob. 95181701
Rune Nordhaug
Avdelingsleder Elevtjenesten og Norsk
+4771283855 / Mob. 41041942
Morten Valde Lystad
Avdelingsleder musikk, dans og drama og samfunnsfag
+4771283847 / Mob. 97103175

God påske!

Atlanten videregående skole ønsker med dette en riktig god påske til både elever og foresatte.

Til våre elever
I de siste ukene har vi alle blitt satt i en uvanlig og utfordrende situasjon. Dette har dere elever taklet på en imponerende måte. Vi er imponert over innsatsen dere har lagt ned, alt det nye dere har satt dere inn i og hvordan dere har taklet dette. Vi vet samtidig at det har vært utfordrende og mange har sagt at de savner skolen og ikke minst klassekameratene.
Nesten 500 av dere svarte på undersøkelsen som ble lagt ut i forrige uke. Vi har brukt resultatene til å justere undervisningen. Blant annet ble arbeidsmengden tatt noe ned den siste uka og dere fikk en annerledes dag for å ha fokus på noe annet enn fag. Vi vil også bruke det dere har svart i videre planlegging. Dersom situasjonen med hjemmeundervisning vedvarer etter påske vil vi gjøre ytterligere noen justeringer. Dette skal dere få mer informasjon om. Kort fortalt vil dere få færre fag om gangen og maks to fag pr dag. Nå venter vi spent på hva regjeringen og skoleeier sier om hva som skjer videre. Dersom situasjonen med hjemmeundervisning fortsetter, vil flere elever få tilbud om å komme på skolen. Elever dette er aktuelt for blir kontaktet av skolen. Dette vil selvsagt skje innenfor gjeldende retningslinjer for smittevern.

Til foresatte
Vi vil takke dere for godt samarbeid i perioden som har vært. Dere er veldig viktige støttespillere for elevene og skolen. Vi vet at det ikke alltid er lett, men innsatsen dere har lagt ned med å støtte ungdommen og hjulpet dem med å få gode rammer for dagene er uvurderlig. Vi trenger et godt samarbeid med dere videre og oppfordrer dere til å ta kontakt med skolen om det skulle være noe.
Tusen takk for positiviteten og innsatsen dere alle har vist.
Ta vare på dere selv og de rundt dere.
Vi ønsker alle ei velfortjent og super påske.

Med vennlig hilsen ledelsen