Atlanten VGS > Nyheter > Hjemmeundervisning i uke 1 og 2

Hjemmeundervisning i uke 1 og 2

Vi er i en krevende situasjon med et betydelig lokalt utbrudd av koronavirus. Atlanten videregående skole og kommunen har arbeidet godt sammen hele julen for å redusere utbruddet.

Det ser ut til at tiltakene begynner å virke. Mange av elevene har avsluttet sin karantene. Det er imidlertid fortsatt en del smitte i samfunnet og mange personer i karantene. Skolen har hatt flere smittede fra ulike kommuner. For sikkerhets skyld er det derfor nødvendig å avvente noe før elevene kommer fysisk tilbake på skolen. Etter en totalvurdering velger vi å ha hjemmeskole i uke 1 og 2.

Skolen og kommunen ønsker å rose både elever og foresatte for måten de har håndtert situasjonen og bidratt til å begrense dette utbruddet for alles beste. Elever vil motta nærmere informasjon om opplegg for hjemmeundervisning i itslearning innen 31.desember.

Mvh Askill Sandvik (kommuneoverlege) og Trond Hjelle (rektor)