Atlanten VGS > Nyheter > Koronavennlig aktivitetsdag

Koronavennlig aktivitetsdag

Tirsdag 15. desember arrangerte vi på tredje året idrett aktivitetsdag for hele skolen.

Vi hadde et bredt utvalg av aktiviteter elevene kunne velge mellom før og etter lunsj. Første og andre året hadde ulike aktiviteter ute, mens tredje året hadde idrettsaktiviteter inne. Det ble servert lunsj til alle elevene. Tredjeåret fikk servert grøt, mens de to andre trinnene fikk grille pølse ute. Vi har selvfølgelig tatt hensyn til allergier og matvaner.

Vi startet med planleggingen i november. Klassen ble fordelt i ulike grupper som hadde ansvar for forskjellige oppgaver. Vi har jobbet jevnt og gjort vårt beste for å arrangere en super dag for elever og lærere. Grunnet koronasituasjonen kan vi ikke blande klasser og har derfor hatt påmeldingsansvarlige som har gått rundt hos sisteåret for å høre om hvilke aktiviteter de ville ha. De har også tildelt uteaktiviteter til første- og andreklassene for å prøve å holde trinnene adskilt.

Lars og Ask fra 3ID forklarer rebusløpet til 1 og 2MU

Sigve fra 3ID ser nøye på 3ST1 sitt gode badminton spill

Som ansvarlige for dokumentasjon har vi gjennom dagen vært på de forskjellige aktivitetene for å ta bilder og filme. Mange av de vi snakket med har hatt en fin dag, både inne og ute.

For å forholde oss til koronatiltakene har vi vasket alt utstyr mellom hver gang de brukes av ulike klasser. De koronaansvarlige har delt ut antibac og plassert de der aktivitetene skjer. Elevene har vært flinke til å holde en meter mellom seg og til å bruke antibac.

Preben og Ole fra 3ID vasker utstyr og opprettholder smitteverntiltakene

Kristian og Anders fra 2ID har vært god hjelp under dagens idrettsdag