Atlanten VGS > Nyheter > Krafttak mot kreft - Årets viktigste russeknute

Krafttak mot kreft - Årets viktigste russeknute

Tirsdag 13. mars har 200 elever fra Atlanten videreågende skole satt av ettermiddagen og kvelden til å gå som bøssebærere i kreftforeningens aksjon "krafttak Mot Kreft"

Det er russen som er ansvarlige for aksjonen og i år har de vært rundt i klasserommene og engasjert elever fra vg1 og vg2 til å være med å gå som bøssebærere sammen med russen. På aksjonsdagen får elevene uvurderlig hjelp fra Odd Fellow til organisering.

Årets tema for innsamlingsaksjonen er "Senskader av kreftbehandling". Sammen med det norske folk skal kreftforeningen samle inn mellom 40 og 50 millioner kroner, slik at de som har vært igjennom en tøff kreftbehandling skal få et best mulig liv. Vi er stolte av Russen og håper både private og næringsliv vil bidra.

Gi ditt bidrag i aksjonen allerede nå ved å følge linken: http://innsamling.kreftforeningen.no/krafttakmotkreft2018/5-7788#.WnNZgjP6hp0.facebook