Atlanten VGS > Nyheter > London

London

Mandag 5.mars reiste 22 elever fra Entreprenørskap 2 og Økonomi og ledelse til London på ekskursjon. Ansvarlige lærere var Bjørnar Waage og Sven Erik Olsen.

Tirsdag var elevene på omvisning på Tower Bridge, The Monument og Bank of England. Tirsdag kveld var noen på fotballkamp og andre på musikal.

Onsdag var det Amazing Race London. 10 oppgaver som skulle løses og dokumenteres i London sentrum, med både film og bilde. Målgang på Piccadilly Circus. Vinnerne ble til slutt Charlotte, Solveig, Torunn og Rikke. Noen var også på Wembley og så Champions League på kvelden.

Torsdag var klassen på OXO Tower. Der besøkte vi en utstilling i regi av CARE International, hvor kunstnere fra utviklingsland fortalte sin historie med både tekst og bilder. Konseptet ligger i at CARE tilbyr entreprenørielle ferdigheter og mikrolån til kunstnerne slik at de kan stå på egne ben og i tillegg skape vekst og næring i sine lokalmiljøer.

Torsdag kveld var planen at vi skulle delta i et arrangement i Camden Center, arrangert av University of London. Tema var kvinnelig lederskap og #MeToo i en paneldebatt med 4 kvinnelige ledere. Dessverre ble arrangementet utsatt.

Fredag var vi på besøk i Parliament. En svært dyktig guide tok oss med gjennom alle bygg og forklarte historie, storpolitikk og morsomme anekdoter. Deretter dro vi på Natural History Museum, før vi rundet av ekskursjonen med felles middag på Pizza Hut.

Borte bra, hjemme best!

Elever i London

Amazing Race London

Elever i London