Atlanten VGS > Nyheter > Praktisk informasjon om undervisning på skolen

Praktisk informasjon om undervisning på skolen

Her finner dere noen flere presiseringer om undervisning på skolen

•             WebUntis er oppdatert. Alle grupper finner sine rom på Untis.

•             Resepsjonen er bemannet hele perioden. Alle fysiske henvendelser skal gå gjennom resepsjonen. Elever skal ikke gå inn på arbeidsrom til lærerne eller inn på kontorene til kontorpersonalet.

•             Utenom rom 217 og klasserommet i Nordvesthallen er alle klasserom er møblert med 22 bord og stoler. Dette er kapasiteten på våre klasserom med gjeldende smittevernregler. Grupper på over 22 elever bruker to klasserom.

•             Rom 213 er satt av som fast arbeidsrom for elever. I tillegg til biblioteket og aulaen er det aktuelt at flere rom vil være tilgjengelig, spør i resepsjonen. Disse rommene er forbeholdt elever som velger å gjennomføre «hjemmeundervisning» på skolen de dagen de har oppmøte på skolen. F.eks. elever som må møte til økt på formiddagen, men har ikke skoleundervisning på ettermiddagen.

•             På grunn av størrelse blir aulaen, auditoriet, foajeen og biblioteket brukt til kontakttimer.

•             Elever og lærere kan i perioden parkere på skolen uten parkeringsbevis.

•             Kantinen vil være åpen 08:15 – 14:40 hver dag med redusert utvalg – men mange gode tilbud. Det blir ingen skolefrokost i perioden.

•             Pauserommet til MDD-elevene vil være åpent. Det er viktig at avstand på 1 meter overholdes.

•             Skolen vil ha et forsterket renhold. I tillegg til normal renhold vil toalett og alle overflater på klasserom og sentrale deler av fellesrom bli renholdt flere ganger for dagen. Renhold vil gå over alle overflater på klasserom etter første økten (11:55) og før økt 2 (13:15).

Plan for undervisning:

Trinn Undervisning på skolen Undervisning hjemme
VG1 Mandag og tirsdag Onsdag, torsdag og fredag
VG2 Torsdag og fredag Mandag, tirsdag og onsdag
VG3 Onsdag Mandag, tirsdag, torsdag og fredag

Merk følgende

• Trinndagene over er hele dager. Alle dager starter kl. 08:40
  • I tillegg vil enkelte fag og grupper ha undervisning på skolen utover dette.
  • Det vil bli møte med kontaktlærer/kontaktgruppen de dagene elevene er på skolen.