Atlanten VGS > Nyheter > Privatisteksamen vår 2018

Privatisteksamen vår 2018

Fristen for oppmelding til privatisteksamen vår 2018 er 1. februar

Privatisteksamen

Gjeldende satser for eksamensavgift er:

kr 1084,- per eksamen for

• fag der du ikke har standpunkt og/eller eksamenskarakter

• fag du ikke har bestått (karakter 1) som elev eller privatist

kr 2170,- per eksamen for

• fag du alt har bestått som elev eller privatist

For informasjon og oppmelding, se www.privatistweb.no. Det er viktig at du leser informasjonen på privatistweb grundig før du melder deg opp. I tillegg til informasjonen på privatistweb finner du også nyttig informasjon på skolens hjemmeside.

Vi gjør deg oppmerksom på at eksamen kan bli avviklet ved en annen skole enn den du melder deg opp til. Dette gjelder spesielt muntlig eksamen i eksotiske fremmedspråk.

NB! Oppmeldingen er kun gyldig etter at privatistavgiften er betalt. Det er ikke mulig å melde seg opp til privatisteksamen etter denne fristen.

Hvis du er elev og ønsker å ta privatisteksamen for å bytte ut fag ber vi deg om å ta kontakt med Inger Pauline Fossland eller Lene Hoel før oppmelding.

Kontakt: Inger Pauline Fossland tlf. 71 57 18 33 inger.pauline.fossland@mrfylke.no Lene Hoel tlf. 71 57 18 21 lene.hoel@mrfylke.no