Atlanten VGS > Nyheter > Tre fine dager i Innerdalen

Tre fine dager i Innerdalen

Uka etter høstferien dro tredjeklassen på idrettslinja på overnattingstur i Innerdalen.

Tidspunktet for turen passet bra for en litt vinterlig høsttur i fjellet. Det hadde kommet litt snø en uke tidligere som fremdeles lå i marka fra omtrent 400 meter over havet. Værvarselet var lovende og det slo til. Det var litt vind og regn om natta, men oppholdsvær og fine forhold på dagen.

Klassen tok buss fra skolen til parkeringsplassen ved Nerdalen, før de gikk til fots oppover den bratte grusveien til selve Innerdalen. Etter en rast med mat og drikke ved Innerdalshytta, gikk turen videre på stien opp til Storvatnet i starten på Giklingdalen. Her fant elevene en fin og bar teltplass ved vannet. Dagen etter var det rolig felles rundtur innover Giklingdalen og tilbake til teltplassen. På ettermiddagen var det sosialt og hyggelig i leiren. Siste dagen ble brukt til å pakke sammen teltene og gå samme ruta ned til parkeringsplassen. Her kom bussen til avtalt tid og kjørte oss tilbake til skolen.

Elever på vei til Innerdalen
Elever foran Skarfjell