Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Atlanten VGS > Nyheter > UniTour UB på fylkesmessa

UniTour UB på fylkesmessa

UniTour UB deltok på fylkesmesse tirsdag 6.mars 2018 arrangert av Ungt entreprenørskap Møre og Romsdal.

Ungdomsbedriften presterte godt, og beviste at hardt arbeid lønner seg. Innenfor kategoriene beste ungdomsbedrift og innovasjonsprisen var UniTour blant topp 3. Juryens begrunnelse for plasseringen var som følger;

 “Bedriften vil gi turopplevelsene nye dimensjoner gjennom bruk av smart teknologi. De har imponert oss med en veldig god prosess og knyttet til seg riktig spisskompetanse for å realisere produktet. Potensialet er stort, og innhold og funksjonalitet kan med fordel spisses mot en bestemt målgruppe.”

 “Bedriften scoret svært godt på alle vurderingskriteriene. De har jobbet tverrfaglig med ulike samarbeidspartnere med å utvikle et nytt produkt der teknologi og tradisjon kombineres på en god måte”.

UniTour ble kjent med mange bedrifter som presenterte ulike sider ved næringslivet og bedriften mottok kritiske, konstruktive og positive tilbakemeldinger som motiverte UniTour til å jobbe videre. UniTour har lært utrolig mye på fylkesmessa og mange av disse erfaringene vil de ta med seg til Riga i april.

UniTour UB mottar pris på fylkesmesse for ungt entreprenørskap

UniTour UB mottar pris på fylkesmesse for ungt entreprenørskap