Atlanten VGS > Nyheter > Viridius vant Innovasjonscamp

Viridius vant Innovasjonscamp

Alle vg2-elevene på studiespesialisering har tirsdag og onsdag denne uka deltatt på Enova Innovasjonscamp - Energi for fremtiden.

Innovasjonscampen ble arrangert på Atlanten videregående skole i samarbeid med Ungt Entreprenørskap(UE) og Enova. Elevene fikk et reelt oppdrag med definert problemstilling som skulle løses og presenteres innen for et avgrenset tidsrom på to dager. Før lunsj på tirsdag gikk med til foredrag av gründere og fagfolk, og en kreativ økt med UE. Etter felles lunsj ble elevene presentert for oppdraget i Auditoriet. Videre utover dagen ble det jobbet i grupper over hele skolen med hjelp fra lærere og eksterne veileder. På ettermiddagen var det igjen felles måltid i Aulaen.

Onsdag formiddag var det innlevering av gruppearbeidet i form av en forretningsplan og en videopitch. En jury valgte seks finalister som fikk presentere arbeidet sitt i plenum. Etter presentasjonen fra finalistene møttes juryen igjen, før de ble enige om en vinner av Innovasjonscampen.

Les mer om programmet Innovasjonscamp fra Ungt Entreprenørskap her

Deltakere og arrangører Enova Innovasjonscamp 2017