Atlanten VGS > Om skolen

Foto: Fotograf Carl-Åge Henriksen

Om skolen

Atlanten videregående skole er en studieforberedende skole med rundt 520 elever fordelt på tre ulike studieprogram. Alle våre studieprogram gir studiekompetanse. Skolen ligger i et aktivt område av Kristiansund, med badeland, skøytebane, idrettshall, innendørs fotballbane, friidrettsanlegg og storhavet som nærmeste nabo.

Skolen har en helt ny realfagsfløy, stort flott auditorium med topp moderne utstyr, ny kantine og stort bibliotek med godt utvalg av både faglitteratur og skjønnlitteratur.

Vår visjon er at alle elever skal oppnå gode faglige prestasjoner gjennom trygge og tydelige rammer. Vi har som overordnet mål at alle elever skal ha høyt læringsutbytte gjennom atkiv deltakelse.

Vi tilbyr alle våre elever et bredt sammensatt studieforberedende tilbud, engasjerte lærere og varierte undervisningsmetoder. For å nå dette målet, støtter vi oss på fire sentrale kjerneverdier

-inkluderende
-samarbeidende
-utviklende
-tydelig

Til sammen uttrykker de kraften og energien når skolen er på sitt beste. De skal veilede og motivere oss i hvordan skolen drives. Vi er alle forpliktet til disse både i ord og handling.

Vi som jobber på skolen gleder oss til å møte deg! Vi lover å stå på for at du skal få et godt og trygt læringsmiljø, som igjen danner grunnlaget for kunnskap og de gode faglige resultatene

Velkommen til Atlanten videregående skole!

Kontakt skolen

Atlanten videregående skole