Realfag

Programområdet realfag passer for deg som er interessert i problemstillinger knyttet til miljø, natur, og naturfenomener, matematikk, tall, teknologi og forskning. Du får muligheten til å forstå viktige prosesser i produktutvikling og ulike produksjoner i industrien.

Atlanten videregående skole har en helt ny realfagsfløy  med topp moderne utstyr.

Spesiell studiekompetanse gir deg muligheten til videre studier innen høyere utdanning som for eksempel siviløkonom, ingeniør, arkitekt, lege, tannlege eller veterinær.

På det andre året kan elevene velge mellom følgende programfag innen realfag: Geofag, fysikk, biologi, kjemi, matematikk S og matematikk R.

realfag2

I tillegg til fellesfagene for studiespesialisering velger du 15 timer programfag på VG2 og 15 timer programfag på VG3

Skolen tilbyr følgende programfag realfag:

• Matematikk for samfunnsfag
  • Matematikk for realfag
  • Fysikk
  • Kjemi
  • Biologi
  • Geofag
  • Teknologi og forskningslære

Kan kombineres med programfag for språk, samfunnsfag og økonomi

Lene Hoel