Atlanten VGS > Nyheter

lærere gikk i luciatog

Seminar med Folk og forsvar

Onsdag 13. februar var det seminar med Folk og forsvar for elevene i Politikk og menneskerettigheter.

Vg1 - foreldremøte om fagvalg

Tirsdag 12. februar klokken 18:00 blir det foreldremøte om fagvalg for foresatte for elever som går vg1 studiespesialisering ved Atlanten videregående.

Studieorientering

Fredag 1. februar arrangeres det studieorientering for avgangselever på Atlanten vgs, Tingvoll vgs og Kristuansund vgs

Er du vår nye lærling i IKT-servicefag?

Skolen ønsker å tilsette en lærling innen IKT-servicefag med oppstart 1. august 2019. Som lærling inngår du i skolens
IT-avdeling som består av én fast ansatt og to lærlinger. IT-avdelingen er en viktig brikke for at skolehverdagen skal
fungere godt for både elever og ansatte.

Rapport fra høsttur på Ertvågsøya

16.-18. oktober gjennomførte 3ID ekskursjon friluftsliv fra Imarbu, over Ertvågsøya til Aure sentrum.

Privatisteksamen vår 2019

Fristen for oppmelding til privatisteksamen vår 2019 er 1. februar

Gav bort premie til SOS barnebyer

3MU ble på juleavslutningen belønnet med gavekort på pizza til hele klassen for sin innsats under Atlanten dagsverk i oktober.

Eksamensresultat høsteksamen

Eksamensresultatene fra høsteksamen blir publisert på «din side» på privatistweb i dag fredag 4.1.19.

Volleyballturnering idrettsfag

Tradisjon er til for å gjentas. Også denne julen hadde idrettsfag på Atlanten VGS sin årlige volleyballturnering. Alle idrettsklassene blir invitert, også de som snart er like gamle som lærerne.

Besøk hos årets utvekslingselever i York

Den første uka i desember besøkte engelsklærerne Trude Hoel, Eskild Bunes og Annfrid Strømsholm (også kontaktperson for York) årets utvekslingselever. For 7. året på rad sender Atlanten vgs. elever til York, og i år er det 7 elever som tar VG2 på York College.