Atlanten VGS > Nyheter

lærere gikk i luciatog

Informasjon til elever og foresatte på vg1

Brev med informasjon om skolestart er i dag sendt ut på epost til alle elever på vg1.

Omlegging av gangvei

På grunn av byggingen av den nye Atlanten stadion er gangvei fra Wilhelm dalls vei midlertidig omlagt.

Nytt fra 1. august 2019 - Fraværsgrense og trafikkopplæring

Det er vedtatt at deler av kjøreopplæringen til førerkort klasse B skal unntas fra fraværsgrensen.

Åpningstider sommeren 2019

Skolen er bemannet til og med uke 27 (fredag 5. juli) med ordinær åpningstid (08:00-15:30)

Avgangselever 2019

Våre avgangselever var onsdag kveld samlet for høytidelig avslutning av tre års skolegang ved Atlanten videregående skole.

Resultat fra skriftlig eksamen våren 2019

Fellessensur for eksamen i videregående våren 2019 er tirsdag 18. og onsdag 19. juni. Da møtes sensorene for å fastsette endelige eksamenskarakter.

Avlutning for avgangselevene våren 2019

Elever og foresatte inviteres med dette til avslutning for avgangselevene

Karakterutskrift

Lørdag 8. juni vil karakterutskrift for skoleåret 2018-19 være tilgjengelig i skolearena for elever og foresatte.

Friluftsdag

På første boostdag hadde elevene på vg1 som ikke kom opp til skriftlig eksamen friluftsdag med fotokonkurranse.

Innovasjonscamp om frafall i idretten

Hva kan hjelpe mot frafall i idretten? Elever fra idrettsfag på Atlanten videregående skole i Kristiansund fikk denne brennhete utfordringen fra Dahle IdrettslagsTrine A. Olsen og Bente Johansen under Innovasjonscamp 8. mai.