Atlanten VGS > Nyheter

lærere gikk i luciatog

Informasjon om nasjonal helseøvelse i Kristiansund

Nasjonal helseøvelse 2018 skal foregå 29. oktober, samtidig med den store NATO-øvelsen i Norge i høst. I Møre og Romsdal er øvelsen lagt til Kristiansund og det vil bli gjennomført en fullskalaøvelse hvor Helse Møre og Romsdal, Kristiansund kommune og Heimevernet er hovedaktører.

Ekskursjon til Rangøya på Averøy

17. - 18. september var 1ID på friluftstur. Dette er en del av faget aktivitetslære på idrettsfag, og denne gangen var kystfriluftsliv i fokus.

Den Europeiske språkdagen 26. september

Den Europeiske språkdagen er initiert av Europarådet og har vært markert siden 2001.

Høsttur i Osmarka

22 elever fra 2.-klassen på Idrettslinja var på tre-dagers høsttur i Osmarka.

Retningslinjer for henting og levering med bil

Vi minner om retningslinjene som gjelder for henting og levering av elever som kjøres til skolen med bil.

Gratis skolefrokost for elever

Tirsdager, onsdager og torsdager mellom klokken 08:15 og 08:45 er pauseromet for ansatte ved siden av kantina reservert for elever som ønsker å benytte seg av tilbudet om gratis skolefrokost.

Tilgang til fravær og vurderinger for foresatte

Foresatte kan registrere seg i SkoleArena og få oversikt over elevens fravær og vurderinger.

Biologiekskursjon til Vangshaugen

Vi har nok en gang gjennomført den tradisjonelle biologiekskursjonen til Vangshaugen.

Til Azorene med selvbygd satellitt

Tirsdag 26. juni reiste 5 elever og en lærer/veileder fra Atlanten vgs til øygruppen Azorene.

Endring for elever som ankommer med buss

Grunnet arbeid med Atlanten stadion må elever og besøkende som vanligvis ville benyttet undergangen og gangvei gjennom berørt område nå benytte gangvei ned mot nordvesthallen så lenge arbeidet pågår.