Atlanten VGS > Nyheter

Klatring i Hula

Elevene i programfaget Breddeidrett klatret i Hula til Kristiansund Fjellklubb

Husk å søke om stipend

Søk innen 15. november hvis du vil ha støtte fra Lånekassen for høstsemesteret 2017. Her ser du hvor mye du kan få.

#ErDuSikker?

Atlanten videregående skole er i år påmeldt trafikkaksjonen #Erdusikker? Den starter mandag 6. november og avsluttes fredag 24. november og er regi Trygg Trafikk.

Nytt regelverk om skolemiljø - nulltoleranse mot mobbing

Fra 1. august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø.

1 idrett på Tustna

Siste uka i september var 1 idrett på ekskursjon på Tustna i nydelig høstvær.

Håndballturnering i Nordvesthallen

2.-klassen på idrettslinja og KHK arrangerte sin årlige håndballturnering for barneskoler.

Ta Ordet!

Engasjerte elever deltok i talekonkurransen Ta Ordet! i aulaen på torsdag

Atlanten dagsverk mandag 23. oktober 2017

Mandag 23. oktober arrangerer eleverådet ved Atlanten vgs Atlanten Dagsverk. Da får alle elever mulighet til å bruke en dag av sin utdanning til å arbeide til inntekt for en god sak. Pengene som kommer inn på dagen går uavkortet til å støtte SOS barnebyers arbeid i Zimbabwe. Minsteprisen for et dagsverk er kroner 300,-. Elever må selv skaffe en jobb og vi oppfordrer til å ta kontakt med bedrifter tidlig og gjerne tenke alternativt. Se forslag til aktiviteter her

MDD på karrieredagen for 10. klassinger

Karrieredager i regi Kristiansund og Nordmøre Næringsforum gikk av stabelen i Surnadal onsdag 20. september.

Det skal vere trygt å ta skolebussen

Samferdselssjef Arild Fuglseth seier seg lei for at ei gruppe elevar i Kristiansund fekk ei ubehageleg oppleving under skoleskyssen på måndag.