Høsttur i Innerdalen

Klasse 3ID har vært på tre dagers telttur og fikk oppleve Innerdalen fra smørsida.

Skriv ut

Fra mandag 4. til onsdag 6. oktober var det planlagt telttur i Innerdalen for 3.-klassen på idrettslinja. På VG1 hadde samme klasse en våt overnattingstur i dette området. Nå spådde YR tørt og mildt høstvær, så dette var en god mulighet til å få en hyggeligere opplevelse i Trollheimen.

Etter bussturen fra Kristiansund var det godt å ta på sekken og legge i vei oppover grusveien fra parkeringsplassen ved Dalen gård. På Renndølsetra hadde vi en god pause med mat, før turen fortsatte oppover til avtalt leirplass ved Storvatnet i Flatvaddalen. I høyden blåste det friskere og det ble en natt med en del vind som preget nattesøvnen for noen av teltgruppene.

Dagen etter var planen å gå på Innerdalstårnet 1452 moh. Vind og fravær av nedbør gjorde at det var tørre og gode forhold for en litt bratt topptur til det ikoniske fjellet i Innerdalen. Etter toppturen flyttet vi leirplass til et roligere sted lenger ned, mellom Innerdalhytta og Renndølsetra. Der ble det leirbål og hyggelig sosialt samvær langt utover kvelden.

Siste dagen hadde vi en rolig formiddag med frokost ved elva, før vi pakket teltene og ryddet leirplassen. Deretter gikk vi tilbake til Nerdalen og ventet på bussen som skulle kjøre oss hjem.

Kontakt