Idrettsfag

3 elever på startlinja på Atlanten stadion

Idrettslinja er et godt valg for deg som ønsker generell studiekompetanse, er glad i fysisk aktivitet og ønsker en variert skolehverdag. Idrettslinja passer godt for deg som ønsker å oppleve idrettsglede sammen med andre gjennom variert aktivitet og friluftsliv. Idrettslinja er et godt valg for deg som har ambisjoner innen lagidretter eller individuelle idretter. 

Lagånd, samhold og idrettsglede preger klassemiljøene. Gjennom ulike aktiviteter blir du godt kjent med de andre elevene og lærerne. 

På idrettslinja lærer du om hvordan du kan planlegge trening for å nå ønskede mål. Du lærer også om hvordan kroppen virker når du er fysisk aktivt. 

Idrettslinja har faste aktiviteter i Nordvesthallen, men bruker også andre fasiliteter i nærheten: Badeland, styrketreningsrom, skøytehallen, klatrehallen, andre idrettshaller etter behov, Folkeparken, KBK stadion mm.

På idrettslinja vil du oppleve ekskursjoner til alle årstider. Det er to større ekskursjoner hvert skoleår. Et høydepunkt for mange er 4-dagers ekskursjon til alpinanlegget på Stranda på Vg2. På turene skapes uforglemmelige opplevelser og godt samhold. 

Idrettslinja gir et godt grunnlag for utøvere som ønsker å satse på sin idrett og for videre studier. Bed å gå idrettslinja får du et godt utgangspunkt for studier innen idrett, politihøgskolen, fysioterapi, personlig trener, studier innen friluftsliv og opptak og studier i forsvaret for å nevne noe. 

Les mer om idrettsfag på Atlanten vgs. i denne brosjyren

to elever med ski på Strandafjellet

 

Snarveier

Dokumenter

Kontakt